What Inside My Pouch?

Assalamualaikum...



 
All this inside my pouch. Sejak kebelakangn ni, suka gila kumpul alat2 make-up... Ada instinct nk cantikkan diri kot..hehe All this beli kat AVON ja sbb mmg dari sekolah guna brand ni and barang2 make-up dia murah n mampu dimiliki. Quality also good.  


Eye liner, Mascara, Magic lipstick, Crayon lipstick
 
 
Dulu pakai mascara je sbb x reti pakai eye liner. But now, kalo keluar rumah x pakai eye liner mcm x lengkap je. Hehehe >.< Also, teramat suka lipstick magic and crayon lipstick. Lipstick magic ringan n warna dia tahan lama. Kau mkn la bnyk2 kali pown warna dia still ada lagi.
 
 
Sesetengah lipstick warna fine mmg cantik, tapi dia berat. Berat tu means bila dah bubuh kat bibir rasa lipstick tu berat. Maksud dia mcm tu lah...
 
 
 
Crayon lipstick from AVON ni warna dia cantik n ada glitter sikit. Cantik sgt!
 
 
I'm not typical girl yg suka habiskan duet ratus2 untuk beli brg make-up, tapi beli yg mana mampu sahaja. Lagi pown, bkn hari2 nk make-up tebal. Just light2 sahaja. So, cukup takat mana yg ada sudah. Lagi pown x ikut brand sgt. Kadang2 brand saja yg buat harga final goods mahal. Kalo beli kat kilang murah ja. Hahahaha
 
 
So, as a conclusion, nk beli brg make-up boleh, tapi beli yg mana nk pakai. Takot bazir n brg make-up ada expired dia taw. :) Sharing is caring!
 
 
Lots of love by TheTiramisuLovers
 
 


4 comments:

  1. huhu..serupa mcm wife saya,kalau tengok beg nampk mcm bwk duit banyak,tapi bila bukak adess..full dengan mekap tools..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...org perempuan..biasalah... :)

      Delete
  2. sekarang rasa nak berjinak-jinak kembali dengan Avon..hehe..tapi kalau celak saya memang suka Elianto! Easy to apply!
    Salam perkenalan, jemput jalan-jalan ke blog saya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke...saye suka simply pretty...hehehe
      Salam Perkenalan jgk :)

      Delete

Thanks a lot for drop by here...
http://thetiramisulovers.blogspot.com/

Lots of love by TheTiramisuLovers :)